Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in centrul Parisului, langă cartierul istoric Marais, acest hotel tipic in stil Haussmann oferă unități de cazare cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum si WiFi gratuit.

Toate camerele de la France Louvre sunt mobilate elegant, in stilul Ludovic al XV-lea. Băile private includ cadă sau dus, articole de toaletă gratuite si uscător de păr.

Dimineața, proprietatea servește un mic dejun complet tip bufet in pivnițele boltite. Acesta poate fi savurat si in confortul propriei camere. Oaspeții se pot bucura de o ceașcă de ceai in lounge, intre orele 15:00 - 20:00.

De asemenea, oaspetii se pot relaxa in lounge-ul comun. Proprietatea furnizează ziare in fiecare zi.

Hotelul France Louvre are recepție cu program non-stop si oferă serviciu de transfer la aeroport. Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Hôtel de Ville, care asigură acces direct la bulevardul Champs Elysées, cartierul de afaceri La Défense si Muzeul Luvru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie