Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Seasons Hotel George V


Descriere

Hotelul Four Seasons George V, Paris este situat la doar cativa pasi de bulevardul Champs-Elysées si oferă terase private cu vedere impresionantă la Paris, aranjamente florale originale realizate de Jeff Leatham, tratamente spa de cea mai bună calitate si un restaurant cu stele Michelin.

Camerele si suitele somptuoase, multe dintre ele cu terasă privată cu vedere la Paris, au TV interactiv, CD/DVD player si bibliotecă de CD-uri/DVD-uri si acces la internet WiFi. Printre facilitătile standard se numără un aparat de cafea espresso cu capsule de cafea gratuite, seif, minibar si prăjitor de paine.

Hotelul Four Seasons George V Paris pune la dispozitie 3 restaurante cărora le-a fost acordat prestigioasa distinctie Michelin si au in total 5 stele. Restaurantul Le Cinq oferă preparate franceze clasice si preparate mai usoare care i-au adus 3 stele Michelin. Localul elegant La Galerie este unul dintre locurile preferate ale parizienilor care vor să fie in pas cu moda, pentru a savura o băutură sau o gustare usoară. Le George oferă preparate mediteraneene usoare create pentru a fi savurate de toti mesenii. Sera inaltă de 7 metri are vedere la curtea placată cu marmură si găzduieste restaurantul Orangerie, unde oaspetii pot degusta specialităti frantuzesti traditionale cu influente contemporane. Atat Le George, cat si L'Orangerie au cate 1 stea Michelin. Le Bar serveste cocktailuri si preparate usoare, iar ferestrele mari oferă vedere la celebrul Bulevard George V.

Centrul spa are o suprafată de 720 mp si include o piscină de 17 metri, o piscină vitality incălzită la 34 °C, cu facilităti de hidromasaj si circuit acvatic, o sală de fitness de 90 mp ultramodernă si un salon de coafură elegant. In plus, sunt disponibile si alte facilităti, precum valet si serviciu de concierge, dar si facilităti de conferinte si de banchet cu personal special.

Hotelul Four Seasons George V Paris este situat la doar 1,6 km de Turnul Eiffel si la 3,5 km de Musée d'Orsay si beneficiază de o locatie ideală in Triunghiul de Aur, renumit pentru boutique-urile marilor case de modă. Acesta se află la 3,5 km si de magazinele si cafenelele la modă din cartierul St. Germain-des-Prés. Proprietatea oferă parcare la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie