Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Paris, la o plimbare de 8 minute de Place de la Concorde și la 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Madeleine, Hotelul Fauchon găzduiește un centru de fitness și centrul spa Carita. Acest hotel se află in apropiere de diferite atracții, precum sala de concerte Olympia, magazine rafinate și Opéra Garnier. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit.

Camerele și suitele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și fierbător. De asemenea, includ baie privată cu o cadă, articole de toaletă gratuite si uscător de păr. Oaspeții pot utiliza o tabletă cu acces la Netflix, Spotify și Deezer. Toate unitățile includ un bar gourmet cu dulciuri, delicatese și gustări sărate Fauchon, precum și băuturi răcoritoare.

Proprietatea serveste zilnic un mic dejun continental, à la carte sau american. Restaurantul hotelului este specializat in preparate din bucătăria franțuzească.

Hotelul Fauchon are o terasă.

Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește franceză, engleză și spaniolă.

Grădina Tuileries se află la o plimbare de 11 minute de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Orly-Paris, situat la 16 km de Hotelul Fauchon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie