Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castille Paris - Starhotels Collezione


Descriere

Situat in centrul Parisului, langă Maison Chanel, Hotelul Castille este la doar cativa pasi de Jardins des Tuileries si Place Vendôme. Construit in secolul al XVIII-lea, acest hotel de 5 stele pune la dispoziție camere moderne cu mobilier elegant. Are un centru de fitness.

Camerele Hotelului Castille sunt dotate cu aer condiționat și TV. Oaspeților li se oferă o gamă de perne. Toate camerele includ o baie privată cu halate de baie. Toate camerele pun la dispoziție acces la internet WiFi, room service nonstop si serviciu de concierge.

Restaurantul Hotelului Castille, Assaggio, este situat in curtea hotelului. Serveste preparate din bucătăria italiană autentică, pregătite de Ugo Alciati, bucătar-sef cu stele Michelin, precum si de bucătarul-sef Pablo Sabariego. Oaspetii pot lua masa in aer liber primăvara si vara. In fiecare dimineață este disponibil un mic dejun continental. Vara, oaspetii pot lua masa in aer liber. In plus, hotelul pune la dispoziție room service nonstop, un bar si o cameră de ceai.

Sunt disponibile săli de intalniri pentru receptii si evenimente private, iar personalul poate facilita organizarea evenimentelor.

Hotelul Castille Paris este situat la numai 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Madeleine, cu legături spre Turnul Eiffel. Opera Garnier si Muzeul Luvru sunt la 10 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie