Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul AC Paris Porte Maillot by Marriott oferă unități de cazare moderne, in Paris, la 5 minute de mers pe jos de centrul de conventii Palais des Congrès si la 3 km de cartierul de afaceri La Défense. Hotelul oferă gratuit WiFi prin fibră optică in toate zonele sale, iar oaspetii se pot relaxa la bar. Hotelul are un centru de fitness gratuit, deschis non-stop.

Fiecare cameră spațioasă a hotelului este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Toate camerele au podea cu parchet și baie privată cu o cabină de duș sau cadă. Facilitătile suplimentare includ articole de toaletă gratuite si uscător de păr, iar hotelul oferă oaspetilor 1 sticlă de apă la sosire. Unele camere au zonă de relaxare, unde oaspetii se pot destinde după o zi solicitantă.

Restaurantul hotelului are un parteneriat cu Boco, un serviciu care furnizează un meniu select cu preparate in stil bistrou pregătite de bucătari cu stele Michelin, pe care oaspetii le pot savura in cadrul proprietătii. Oaspeții de la Hotelul AC Paris Porte Maillot by Marriott se pot bucura și de pizza. In plus, oaspetii pot savura băuturi sau gustări rapide la barul Le City sau pot apela la room service pentru orice masă.

Hotelul oferă un mic dejun american complet sau continental, servit zilnic, iar copiii cu varsta de pană la 12 ani beneficiază de gratuitate la micul dejun. La cerere, sunt disponibile si optiuni fără gluten.

Hotelul AC Paris Porte Maillot by Marriott se află la 20 de minute de mers pe jos de Arcul de Triumf si de Avenue des Champs-Elysées. Statia de metrou Porte Maillot este la 500 de metri si asigură acces direct la Muzeul Luvru si cartierul Marais.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie