Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Bay Suites and Maisonettes


Descriere

Golden Bay Suites And Maisonettes este o proprietate de 4 stele situată în Parga care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 9 camere. Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Camerele confortabile de la Golden Bay Suites And Maisonettes au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au zonă de relaxare cu canapea și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 165 km.

Cele mai apropiate atracții de Golden Bay Suites And Maisonettes sunt: Castelul din Athousa-Agia - 2,1 km, Zona umedă Kalodiki - 9,0 km, Elina - 12,0 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
TV
Radio
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Spa/ Wellness
Pardoseală de gresie/ marmură
Cadă cu hidromasaj
Halat de baie, papuci
Vedere la grădină
Grătar
Fierbător
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Curăţătorie chimică
Chicinetă
Vedere la munte
Canapea extensibilă
Fier de călcat
Laptop