Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constantinou Bros Athena Beach Hotel


Descriere

Athena Beach este un hotel de 4 stele situat pe plaja din Kato Paphos, la câţiva paşi de port, de siturile arheologice, de magazine şi de localuri de noapte. Oferă camere cu balcon şi 3 piscine în aer liber.
Camerele complexului Athena Beach sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit, cutie de valori şi facilităţi de ceai/cafea. Oaspeţii au la dispoziţie halate de baie. Camerele au balcon spaţios cu vedere la Marea Mediterană sau la grădinile liniştite ale hotelului.
Hotelul Athena Beach asigură numeroase facilităţi de agrement, printre care terenuri de tenis, piscine pentru copii, piste de bowling în interior şi în aer liber, precum şi facilităţi de minigolf. Hotelul are 3 piscine cu apă dulce, un tobogan de apă, o piscină interioară încălzită şi căzi cu hidromasaj.
Centrul spa al hotelului, cu o suprafaţă de 800 m², oferă 2 saune, 2 băi de aburi, o sală de fitness şi un salon de coafură. Sunt disponibile diverse masaje profesioniste şi alte tratamente.
Accesul la internet WiFi este gratuit în întregul hotel. Proprietatea asigură parcare privată gratuită. Complexul este situat la 15 km de Aeroportul Internaţional din Paphos şi la 140 km de Aeroportul Internaţional din Larnaca.
Yeroskipou este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de restaurante, relaxare și gastronomie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.