Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Dezvoltat sub brandul Made-for-Two ™, Amavi Hotel este primul hotel cu pereți proprii, proiectat individual, în Cipru. Situat într-o locație excelentă, chiar pe nisipurile de aur ale unei plaje certificate cu steagul albastru din Paphos, cu vedere la castelul medieval și la portul vechi pitoresc, hotelul oferă priveliști neobstrucționate la mare și apusuri de soare încântătoare din toate camerele și zonele publice.
Oaspeții de la această proprietate de 5 stele se pot bucura de o piscină în aer liber, o piscină interioară și un centru de fitness.
Hotelul oferă un paradis unic pentru cupluri; un mediu liniștit, intim, unde pot scăpa din lumea exterioară pentru a se bucura de o relaxare plăcută. Acesta este un loc în care cuplurile nu vor găsi distrageri.
Termenii de ședere Premium de tip Half-Board de la Amavi combină mese intime și valoare excepțională. Patru tematice restaurante de interior și în aer liber, în locuri frumoase, oferă o bogată și variată experiență de vin și de luat masa. Echilibrul de gastronomie superioară, tratamentele spa, facilitățile de agrement și activitățile stimulează momentele prețioase de conviețuire, timp de calitate și amintiri comune.
Amavi se află la câțiva pași de castelul medieval, vechiul port și centrul turistic, în timp ce oaspeții vor găsi cele mai apropiate magazine, viață de noapte și alte facilități la 25 de metri de proprietate.
Aeroportul Internațional Paphos se află la 16 km, în timp ce Aeroportul Internațional Larnaca se află la 136 km distanță.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.