Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM Family Hotel Merryan


Descriere

Mpm Family Hotel Merryan este o proprietate de 3 stele care se află în Pamporovo și oferă facilități spa pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Mpm Family Hotel Merryan sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu duș, foehn, precum și halate de baie și papuci. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Mpm Family Hotel Merryan oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Mpm Family Hotel Merryan are în dotare jacuzzi.

Mpm Family Hotel Merryan este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta sau ore de călărie.

Pentru cei mai mici Mpm Family Hotel Merryan oferă pătuțuri.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Plovdiv, situat la o distanță de 88 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Mpm Family Hotel Merryan sunt: Stoykite - Snezhanka - 10,0 km, Smolyan Lakes - Snezhanka - 17,0 km.


Restaurante:
Merryan main restaurant - Bucătărie: locală, internaţională, europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Puncte de interes
Smolyan Lakes - Snezhanka - 17 km
Stoykite - Snezhanka - 10 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Plovdiv - 88 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Magazine
Jacuzzi
Restaurant
Baie cu aburi
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Călărie - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Seif - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Saună
Meniu pentru copii
Tururi cu bicicleta - cu plata
Depozit schiuri
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Halat de baie, papuci
Facilități spa
Mochetă
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Transfer la telegondolă
Telegondolă - la 1 Km

Locatie