Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Effect Malina Residence


Descriere

Situată în Pamporovo, Effect Malina Residence este o proprietate de 3 stele care oferă unități de cazare cu aer condiționat. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 15 camere. Camerele de la Effect Malina Residence au în dotare aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai, fierbător și minibar. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Există unități de cazare care au chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie.

Effect Malina Residence este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de ciclism.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Plovdiv, situat la o distanță de 78 km.

Cele mai apropiate atracții de Effect Malina Residence sunt: Telegondola Pamporovo - 150 m, Studenetz 1 - 900 m, Stoykite - Snezhanka - 8,0 km.


Puncte de interes
Studenetz 1 - 0,9 km
Stoykite - Snezhanka - 8 km
Smolyan Lakes - Snezhanka - 19 km
Telegondola Pamporovo - 150 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Plovdiv - 78 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
TV
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Telefon
Frigider
Minibar - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Ciclism
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Fierbător
Aer condiționat
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu duș
Mașină de cafea
Plită de gătit
Drumeții

Locatie