Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Belmont este o proprietate de 4 stele care se află în Pamporovo și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Belmont includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Belmont sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Belmont oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Bucătăria locală de la Belmont propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Belmont oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, precum și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Plovdiv, situat la o distanță de 49 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Belmont sunt: Studenetz 1 - 1,0 km, Studenetz 2 - 1,7 km, Studenetz 3 - 2,5 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: locală, europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Lift
Bufet pentru copii
TV
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Sală de fitness
Manichiură & pedichiură - cu plata
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Cameră cu aburi
Tratamente corporale - cu plata
Piscină încălzită
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Meniu pentru copii - cu plata
Depozit schiuri - cu plata
Schi

Locatie