Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel International


Descriere

Hotelul International este un hotel de 4 stele situat în centrul staţiunii Băile Felix şi oferă un restaurant, un centru spa şi de wellness, cu grotă salină, tratamente şi salon de înfrumuseţare. În toate zonele hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Camerele şi suitele Hotelului International au aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV, seif, şi baie cu halate de baie, papuci, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Oaspeţii au acces gratuit la 2 piscine interioare şi la 3 piscine în aer liber, precum şi la saună. La un cost suplimentar sunt disponibile şi alte tratamente, cum ar fi masaje, hidroterapie, kinetoterapie şi împachetări cu nămol. Restaurantul serveşte bufet suedez şi mâncăruri à la carte. Proprietatea oferă şi regim de demipensiune şi de pensiune completă.
Aeroportul Oradea se află la 15 km de hotel. Acesta este locul preferat de turiștii din Băile Felix, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.