Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Obzor, această proprietate de 5 stele dispune de o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare, piscină interioară și 2 piscine exterioare. Facilitățile de la Hvd Reina Del Mar includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 500 camere. Fiecare cameră dispune de minibar și mașină pentru preparare cafea sau ceai. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele luminoase de la Hvd Reina Del Mar sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Hvd Reina Del Mar oaspeții au la dispoziție 5 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Bucătăria locală, internațională, mediteraneeană și italiană propun mâncăruri pentru gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 2 piscine exterioare cu tobogane cu apă, pentru cei dornici de distracție. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Hvd Reina Del Mar amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Hvd Reina Del Mar organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness, aerobic sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Pentru cei mai mici Hvd Reina Del Mar oferă cărucioare și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Hvd Reina Del Mar dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la o distanță de 42 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Hvd Reina Del Mar sunt: Belite Skali - 6,2 km, Capul Emine - 14,0 km, Portul Dinevi - 16,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: locală, internaţională, Meniu: bufet
Gourmet Restaurant “Casa del Chef” - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
The Blu - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
The Ship - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Beach club - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Club pentru copii
Schimb valutar
Magazine
Baie cu aburi
Fitness
Lift
Biliard
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
4 baruri
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Plajă privată
Aqua Aerobic
Aerobic
Bar pe plajă
Teren de tenis - cu plata
Cărucioare
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Ultra All Inclusive
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Lounge SPA
Saună
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Baie turcească
Parcare la proprietate
Cordon de urgență în baie
Tobogane cu apă
Concierge
Seri cu cină tematică
Toaletă cu mânere
Yoga
Închiriere echipament tenis - cu plata
Tenis de câmp
2 piscine exterioare
5 restaurante
Mic dejun continental
Piscină interioară încălzită
Snack bar

Locatie