Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excelsior


Descriere

Amplasată în Golden Sands, la 450 m de plaja Golden Sands, Excelsior este o proprietate de 4 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Excelsior includ teren de tenis. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele luminoase de la Excelsior sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Excelsior oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Excelsior amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive nu lipsesc din variatele posibilități de petrecere a timpului liber. Orele de aerobic cu instructori specializați sunt la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Excelsior este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit.

În grădina de la Excelsior există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Excelsior are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km.

Cele mai apropiate atracții de Excelsior sunt: Nisipurile de aur - centru - 500 m, Stradă cu cluburi de noapte - 500 m, Aquapolis Nisipurile de Aur - 700 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Club pentru copii
Schimb valutar
Restaurant
Lift
Darts
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Windsurfing - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Frigider
Plajă publică
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Zonă pentru fumători
2 baruri
Aqua Aerobic
Aerobic
2 restaurante
Teren de tenis - cu plata
Canale TV pentru copii
Wi-Fi camere - cu plata
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Seri cu cină tematică
Parcare publică în apropiere - cu plata
Plajă - la 350 m

Locatie