Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Periplu in Ciclade 14 nts 4* (Mykonos-Santorini-Naxos)

Descriere

Pachetul Periplu in Ciclade se adreseaza clientilor care doresc sa descopere spiritul si atmosfera speciala a insulelor Ciclade.

Va propunem sa vizitati trei dintre cele mai frumoase insule din arhipelagul Cicladelor:

Santorini, insula aflata in sudul Marii Egee, la 120 de mile marine de Creta, atrage turistii mai ales datorita faimei potrivit careia in aceasta regiune s-a gasit legendara Atlantida. Aici se afla un sat-castel, Pyrgos, celebru pentru faptul ca are mai multe biserici (75) decat case. De altfel, se spune ca Santorini este locul in care 'sunt mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa, mai multi magari decat barbati'.

Naxos este cea mai mare insula din grupul insulelor Ciclade si a fost centrul civilizatiei cicladice arhaice iar astazi este o destinatie turistica populara, unde gasim si multe vestigii din perioada antica. In Naxos sunt renumite plajele foarte frumoase, precum: Agia Anna, Agios Prokopios, Alikos, Mikri Vigla, Placa. Cele mai multe dintre aceste insule se afla in apropierea capitalei insulei.

Mykonos este locul unde fiecare plaja si fiecare oras are propria sa personalitate, unde omul si natura si-au imbinat fortele armonios creand monumente unice din punct de vedere arhitectural si unde vechile traditii se respecta si astazi. Oameni din diferite colturi ale lumii aleg Mykonos ca destinatie de vacanta asa ca nu veti fi surprinsi de faptul ca insula va va acapara in totalitate, iar prima vizita aici cu siguranta nu va fi si ultima.

Pachetul Periplu in Ciclade 14 nopti include urmatoarele servicii: transport cu avionul Bucuresti Mykonos Bucuresti, zbor charter Tarom / taxele de aeroport / 14 nopti cazare cu mic dejun, astfel: 5 nopti in Mykonos, 5 nopti in Santorini, 4 nopti in Naxos / transferuri aeroport hotel aeroport (transferurile nu sunt private) / biletele de feribot intre insule / trasferuri port hotel port in toate insulele (transferurile nu sunt private);

Nu sunt incluse excursiile optionale.

Hotelurile se nominalizeaza in ziua sosirii in insule.

Observatii: Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia conform standardelor proprii; Cazarea la hoteluri se face dupa ora 14:00. In ziua plecarii, camerele de hotel se elibereaza pana in ora 11:00. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare. De asemenea agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in cazul in care aceasta este impusa de terti (compania aeriana, autoritatile din Romania sau Grecia, etc.) Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. In momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie pentru posibile cheltuieli suplimentare de pe parcursul sederii cartea de credit sau o anumita suma de bani. Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.