Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Valahia Inn - NU E BUN


Descriere


Localizare:


In inima muntilor, intre Bucegi si Fagaras, unde peisajele par neatinse de vremuri, unde gasesti aer curat si racoros, acolo se afla Pensiunea Vlahia Inn, in Moeciu de Sus, la mica distanta de Castelul Bran, locul unde natura, istoria si obiceiurile traditionale se contopesc armonios.



Dotari si facilitati:


Camerele puse la dispoziia dumneavoastr ofer tot confortul i facilitile necesare unui sejur relaxant: minibar, internet, televizor, baie complet utilat.



12 camere duble


Dotate cu tv/cablu,internet, minibar si baie complet utilat camerele v asteapt s petrecei o vacan de 4 stele la preuri convenabile. Fiecare camer dispune de balcon de unde putei admira peisajul specific satelor de munte.



5 camere delux


Având dotrile specifice pensiunii noastre, camera "Deluxe" este conceput astfel încât s ofere un plus de rafinament sejurului dumneavoastr. Baia prevazut cu cad pentru hidromasaj, patul matrimonial... Întreaga atmosfer v conduce ctre intimitate i romantism.



1 VIP


Dotata cu jacuzzi in camera si cu o terasa spatioasa camera VIP se adreseaza celor care doresc sa se bucure de lux si eleganta.

Camerele delux si VIP se confirma la cerere.


Loc de joac pentru copii :



Amenajat într-un cadru securizat, prculeul este locul ideal unde copilul dumneavoastr poate s petreac o dup-amiaz plcut. Personaje haioase din desenele animate îi îndeamn pe cei mici s încerce sriturile pe trambulin, sa se dea in leagnele, balansoarul si topoganele multicolore.

Col de poveste, locul de joac este un loc fermecat în care copiii, prinii i bunicii nu se plictisesc nicio


Servicii contra cost:


Excursii opionale cu ghizi cunosctori de limba englez, german i francez.



Organizm turul oraului Braov i vizitarea muzeelor din cetate.



Drumeii montane în Moieciu i împejurimi cu însoitori de grup.



Sporturi extreme: mountain-bike, bungee-jumping, tirolian, alpinism.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.