Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mistral Resort

   Moeciu De Sus, Romania


Descriere


Amplasare: Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, Mistral Resort Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc.

Dotari hotel: Camere duble, single si duplexuri.

Dotari si facilitati camere: Toate camerele au finisaje de exceptie, si sunt dotate cu pat matrimonial. Din dotarile acestora nu lipsesc telefon, televiziune prin cablu, uscator de par si minibar. Pentru siguranta bunurilor dumneavoastra exista cate un seif in fiecare camera. Toate camerele au balcoane spatioase cu privelisti de neuitat. La cerere puteti beneficia de camere pentru nefumatori.



Observatii:


· în camerele duble nu se pot instala paturi suplimentare;


· camerele din hotel nu dispun de frigider, acestea sunt dotate cu minibar care nu asigură păstrarea/depozitarea alimentelor/băuturilor aduse din exterior;


· ora de check-in: 16:00 / ora de check-out :12:00;


· demipensiunea sau pensiunea completă se vinde conform nr total de adulÅ£i + copii din cameră (nu se acceptă vânzarea parÅ£ială din total nr ocupanÅ£i cameră).


· camerele se repartizează cu 1 zi înainte de intrarea turiştilor în hotel, în funcÅ£ie de disponibilităţi;


· agenÅ£ia/agentul de turism îşi asumă unilateral şi fără acoperire promisiunile făcute grupurilor de turişti, cum că vor avea camere alăturate sau pe acelaşi etaj, sau în acelaşi corp de clădire; aceasta este o opÅ£iune pe care hotelul va încerca să o satisfacă în limita disponibilului în ziua cazării, fiind exclusă garantarea.


· obligatoriu turiştii trebuie să prezinte la sosire, la recepÅ£ie, voucherul cu urmatoarele menÅ£iuni: nume, prenume, dacă sunt însoÅ£iÅ£i de copii şi vârsta acestora, perioada sejurului (data sosirii şi data plecării), nr de nopÅ£i de cazare, servicii suplimentare.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.