Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dinarobin Beachcomber Golf Resort Spa


Descriere

STATIUNE DE RECREERE EXCLUSIVA ALL-SUITES
Locatie: in pozitie deosebita, linga muntele Le Morne, la cca. 70 km. de aeroport.

Hotelul: de lux, se afla intr-o gradina tropicala, cu un mare bazin de inot (umbrele de soare, sezlonguri, prosoape de plaja), bazin separat pentru copii, restaurantul principal “L’Harmonie” (demipensiune=bufet de mic-dejun si bufet de cina sau meniu international), bar pe plaja, snack-bar, restaurantul a-la-carte “Saveurs des Iles” (doar cina mediteraneana), frizerie, magazine, miniclub (3-12 ani). Seara, muzica live. Transfer inclusiv spre hotel Paradis. Se preteaza pentru persoanele cu deficiente motorii, cu insotitor (la cerere). Toate dotarile hotelului Paradis pot fi de asemenea folosite (de exemplu, demipensiunea restaurantului Paradis).

Camerele: 172, intr-un Chalet exista intre 2-6 suite.
Junior Suite: cca. 65 mp.: (148), aceste suite luxoase dispun de baie cu cada/dus/wc, halat de baie, foen, minibar, aer conditionat, seif, telefon, canal TV/radio, aparate de pregatit ceai/cafea, terasa complet mobilata sau balcon si vedere spre mare.
Senior Suite: cca. 115 mp.: (24), cu zona separata de locuit si odihna, situate in imediata apropiere a plajei.

Sporturi inclusive: ski nautic, surfing, caiace, hidrobiciclete, barci transparente, trei terenuri de tenis, (cu proiector), sala de fitness, aerobic, voley. Contra cost: scufundari (PADI), pescuit in larg, inchiriere biciclete. Teren de golf cu 18 gauri (taxa cca. 15 Euro) la hotel Pardis, mingi de tenis si echipament de golf.

DERTOUR SPECIAL
Honeymoon Special
Celor aflati in nunta de miere le oferim o reducere de cca. 40% din pretul de hotel al miresei, in Junior Suite si cca. 60% in Senior Suite. Sejur minim: 5 nopti. La hotel, primiti 1 Seafood Candlelight Dinner, 1 sticla de vin, 1 sticla mica de sampanie, 1 platou cu fructe, tricouri. Rugam folositi cazarile KAXH (Junior Suite) sau DAMV (Senior Suite). Se poate combina cu avantajul rezervarii din timp.

Casatorie in Paradis
Informatii amanuntite si preturi referitoare la pachetul de nunta Dinarobin, veti gasi la pag. 17-19.

Reduceri pentru nunta de argint si aur
Pentru aceste ocazii oferim o reducere de cca. 20% din pretul de hotel al doamnei. Sejur minim: 6 nopti. Ziua aniversata trebuie sa fie cuprinsa in durata sejurului. La hotel primiti 1 Candlelight Dinner, 1 sticla de vin, 1 sticla mica de sampanie, 1 platou cu fructe. Se poate combina cu avantajul rezervarii din timp. Se poate rezerva prin DERTOUR Service Center.

Reducere pentru seniori
Seniorii peste 60 de ani (precizati virsta la rezervare), primesc o reducere de cca. 10% din pretul de hotel/persoana (in dubla). Sejur minm: 6 nopti. Rugam folositi codificarea originala, conform tabelului.

Reducere pentru calatori la business-class si first-class
Pentru clientii celor doua categorii, oferim o reducere de cca. 25% din pretul de hotel/persoana (in dubla). Rezervarea de zbor trebuie aratata la hotel. Rugam folositi pentru aceasta, cazarile KARH (Junior Suite), sau WBMV (Senior Suite). Se poate combina cu avantajul rezervarii din timp; nu este valabil intre 1.10-31.10.

MORE INCLUSIVE
Clientii DERTOUR (in dubla) primesc cu ocazia unei cine: 1 sticla cu apa, ½ sticla cu vin sau 2 sticle de bere, ca si cafea sau ceai. Sejur minim: 5 nopti.

BEAUTY & WELLNESS
Rasfatati-va in “Clarins-Spa”
-Hammam, sauna (incl.)
-Masaj, tratamente exclusive de infrumusetare (contra cost)

BINE DE STIUT
The Club La Dinarobin
La “The Club” beneficiati de urmatoarele servicii suplimentare in “Martello-Bar”:
-Mic-dejun continental (8-12)
-Cafea, ceai, prajituri, (16-17)
-Cocktail-uri (18.30-20)
-Bauturi locale alcoolice/nealcoolice de pe lista “Martello”
-Toata ziua: sandwis-uri, ceai, cafea
-Prinzul (12-14.30) la “L’Harmonie” (meniuri alese)
-Service special pentru VIP
-Ziare, acces internet.
Acestea sunt incluse pentru oaspetii din Senior-Suite. Pentru cei din Junior-Suite: vezi indicatii de rezervare si preturi, in textul de sub tabel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.