Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Riad Aliya se află la doar 1 minut de mers pe jos de Mormintele Saadian și la 500 de metri de Palatul Regal. Oferă piscină in curtea interioară, terasă pe acoperiș și mic dejun tradițional.

Camerele și suitele de la Riad Aliya sunt amplasate in jurul curții centrale și sunt decorate intr-un stil contemporan. Fiecare include zonă de relaxare, aer condiționat și WiFi gratuit.

Gazdele pot pregăti preparate marocane pentru pranz și cină, dacă faceți rezervare in avans. De asemenea, aceștia pot aranja să luați masa la restaurantul Chez Ali și să urmăriți spectacolul Fantasia.

Personalul de la recepția deschisă nonstop poate organiza, de asemenea, plimbări cu cămila, transferuri de la/la aeroport și inchirieri de scutere. Un hamam și masaje sunt disponibile la un cost suplimentar.

Riad-ul este situat ideal la 15 minute de mers pe jos de Piața Jemaa el-Fnaa și la 10 minute cu mașina de Aeroportul Marrakech-Menara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie