Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mogador Opera


Descriere

Descriere: Hotelul Mogador Opera de 4 stele este un loc ideal pentru sejururi de afaceri si de agrement, in special datorita pozitiei sale privilegiate in inima orasului Marrakech. Construit pe 5 etaje, hotelul are 111 camere echipate modern (unele cu vedere la Muntii Atlas). Unitatea ofera, de asemenea, o piscina pe acoperis, o terasa perfect insorita si un centru wellness cu o piscina interioara. Hotelul serveste clientilor sai o gama larga de mancaruri tipice din bucataria marocana.

Localizare: Hotelul Mogador Opera se bucura de o locatie ideala in centrul orasului, in prestigiosul cartier Hivernage, aproape de gara si de principalele atractii din Marrakesh si la 4m de Aeroportul Marrakech-Menara.

Dotari camere: Hotelul Mogador Opera detine 106 camere si 5 suite, confortabile si spatioase. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, TV satelit, telefon, minifrigider, baie cu dus/cada si uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Mogador Opera pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, lift, parcare, camera pentru bagaje, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, asistenta medicala (la cerere), serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), zona vizionare TV, 2 piscine (una in aer liber si alta acoperita), restaurant, pool snack bar, o cafenea, room service 24 de ore, centru Spa si wellness, sala fitness, business center.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://www.mogadorhotels.com/our-hotels-and-resorts/mogador-opera

Nota informativa: Hotelul Mogador Opera nu serveste bauturi alcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.