Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Modern


Descriere

Situat in nordul statiunii Mamaia, in zona verde, la 50 m de plaja, Complexul Modern are o pozitie privilegiata, fiind perpendicular pe Marea Neagra si oferind astfel posibilitatea de a vedea spectacolul magnific al rasaritulul de soare.
In imediata vecinatate a hotelului se afla promenada falezei care este si cea mai eleganta zona a statiunii Mamaia, cu multiple posibilitati de distractie si divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii.

Localizare
Hotelul se afla la 50 m de plaja, in zona nordica statiunii Mamaia, intr-un cadru linistit si verde.

Distante
- 10 km de centrul orasului Constanta
- 5 km de Cazino Mamaia
- 6 km de Telegondola Mamaia
- 5,5 km de Aqua Magic
- 50 m de plaja

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Facilitati
Restaurantul \'Promenada\', construit in iarna anilor 2005-2006, pune la dispozitia turistilor un modern si elegant salon cu capacitatea de 210 locuri si o terasa acoperita de 80 de locuri.
De asemenea, se organizeaza cine tematice de 3 ori pe saptamana (greceasca, orientala, romaneasca, italiana, tex mex, sea menu, etc.) cu divertisment adecvat.

Hotelul are o sala de conferinte (capacitate 70 pers.), o piscina exterioara pentru adulti si o piscina exterioara pentru copii.

In cadrul Complexului Modern beneficiati de urmatoarele servicii gratuite:
- parcare (90 locuri)
- informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese
- trezirea clientilor la ora solicitata
- Wi-Fi
- sala fitness
- pastrarea obiectelor de valoare
- comenzi taxi
- pastrarea bagajelor
- mini terenuri de sport: baschet; badminton; volei
- 2 mese de tenis
- trambulina elastica
- spatiu joaca prescolari
- sala fitness
- darts
- biliard
- remi si table (in limita disponibilitatii)
- fitness si aqua gym la piscina
- sauna

De asemenea, Compexul Modern din Mamaia va ofera servicii suplimentare contra cost:
- servicii spalatorie
- servicii postale
- servicii fax
- vanzari cosmetice

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii

Camere
Complexul Modern va ofera confort la standarde internationale, corespunzator categoriei de 4 stele, si va pune la dispozitie 173 de camere din care: 69 camere duble standard si 84 camere duble extinse, 16 garsoniere si 4 apartamente, decorate modern cu mobilier nou si confortabil, dotate cu aer conditionat, televizor LCD, telefon, frigobar, seif, uscator de par, internet, etc. Toate camerele au balcon si vedere laterala spre mare, complexul fiind perpendicular pe Marea Neagra.


Structura spatiilor de cazare pe categorii a hotelului Modern este:

Categoria de 4 stele:
84 Camere duble superioare
L6 Garsoniere
4 Apartamente
34 Camere single

Categoria de 3 stele:
35 Camere duble standard


Tipuri camera
Camera dubla standard are o suprafata totala de 16,5 mp incluzand baia de 3 mp si are o capacitate maxima de: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6.99 ani; copilul nu beneficiaza de pat suplimentar. Camerele standard nu permit introducerea unui pat suplimentar, accepta maxim un patut pentru copil 0-4 ani.
Camera dubla extinsa este spatioasa, are o suprafata de 23 mp incluzand baia de 3,8 mp si este dotata cu pat matrimonial/twin si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu 1-2 copii.
Garsoniera are o suprafata de 27 mp (din care baia de 3,8 mp) sieste formata din 2 incaperi cu usa intre ele, respectiv din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta dotata cu cuptor cu microunde, chiuveta, vesela, etc.
Apartamentul are o suprafata totala de 42 mp sidispune de unliving spatios cu vedere frontala spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie de 6 mp cu cada.

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, televizor LCD, telefon, frigobar, seif, uscator de par, internet. Toate camerele au balcon si vedere laterala spre mare, complexul fiind perpendicular pe Marea Neagra.

Altele
Facilitati pentru copii (cazati in camera cu 2 adulti):
-copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate indiferent de tipul de camera.
-copiii cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani vor achita 40% din tariful unui adult cu pat suplimentar (respectiv canapeaua extensibila) in camera superioara sau in garsoniera
-a treia persoana peste 12 ani achita 70% din tariful unui adult si se ofera pat suplimentar.

De la facilitatile mai sus mentionate fac exceptie ofertele speciale: seniori 55+ pri.

Cazarea cu animale de companie nu este permisa.

MASA:
Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa carbogazoasa.
Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.
Bar Piscina - \'ULTRA ALL INCLUSIVE': (09:00 - 23:00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine), bauturi alcoolice, cocktailuri. La barul PISCINA nu se serveste vin.
Barul - a la carte - din holul receptiei, functioneaza in intervalul orar 09:00-23:00. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.
COMPLEXUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.
Barul de langa piscina este mereu cu un pas mai aproape de oaspetii nostri. Apa, cafea, ceai, racoritoare, bere romaneasca si straina, bauturi tari sau cocktailuri racoritoare va asteapta la doi pasi de piscina in care va racoriti. Iar daca ati achizitionat pachetul Ultra All Inclusive/Demipensiune+, bauturile sunt gratuite. La acest bar nu se serveste vin. Barul este deschis intre orele 09:00 - 23:00.



Barul din holul receptiei, tip a la carte, serveste contra cost bauturi, cafea, tigari si alte produse specifice unui bar. Este deschis in intervalul orar 09:00-23:00.

Mentiuni importante:
  • Oferta de bauturi si alimente servite oaspetilor care au cumparat pachetul Ultra All Inclusive este rezultatul unei selectii facute de conducerea hotelului si va ramane neschimbata pentru intregul sezon.
  • Purtarea bratarii este necesara, pentru ca simplifica mult procedura de servire si usureaza accesul la facilitatile hotelului.
  • Produsele oferite in sistemul Ultra All Inclusive si Demipensiune+ sunt destinate consumarii in incinta complexului Modern
  • In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, functie de numarul de oaspeti din hotel.


Orele de servire a meselor:
Micul dejun: 08:00 - 10:30
Gustare: 11:00 - 12:00
Pranzul: 13:00 - 15:00
Gustare 17:00 - 18:00
Cina: 19:00 - 21:30

Turistii care au optat pentru serviciile aultra all inclusivea si ademipensiune+a au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in complex.

Produsele oferite in sistemul aultra all inclusivea si ademipensiune+a se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.

In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din complex.
In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.