Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Friday Boutique


Descriere

Informatii
HOTEL FRIDAY BOUTIQUE este un hotel nou, inaugurat in anul 2018 si este situat in Mamaia Nord, o zona noua si linistita, perfecta pentru vacanta de vara. Dispune de 20 camere astfel: 6 camere duble standard cu pat matrimonial, 2 camere duble cu 2 paturi (twin), 8 camere duble tematice (deluxe) si 4 apartamente.

Dotari si servicii
Acesta pune la dispozitia turistilor o terasa frumos amenajata cu masute si scaune. Nu sunt acceptate animalele de companie.

Servicii masa
MASA: hotel Friday are salon de mic dejun; acesta se serveste in regim bufet suedez

Dotari camere
- apartamentele spatioase (42 mp) sunt echipate cu acces pe baza de card, televizoare de ultima tehnologie, acces Internet wireless, minibar silentios, telefon, saltele ortopedice si antialergice, aer conditionat, incalzire, baie cu cada, uscator de par, prosoape si accesorii pentru baie. Apartamentele family sunt dotate cu chicineta (plita electrica, cana fierbator, chiuveta cu apa curenta, vesela), iar cel modern si clasic cu o zona de dinning (masuta - scaune).
- camerele duble si twin (aprox. 18 mp ) sunt dotate cu acces pe baza de card, televizoare de ultima generatie, minibar silentios, telefon, saltele ortopedice si antialergice, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si accesorii pentru baie, aer conditionat.
In camerele duble se accepta: 2 adulti + 1 copil >7 ani, cu pat suplimentar.
In camerele duble deluxe nu se accepta pat suplimentar. Capacitatea maxima este de 2 adulti+ 1 copil <7 ani.
In apartament se accepta maxim 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii >7 ani.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- copiii sub 3 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;
- copiii intre 3 si 6.99 ani - beneficiaza de gratuitate si achita 50% din micul dejun;
- copiii peste 7 ani - se vor caza in dubla cu 2 adulti numai cu pat suplimentar, in limita disponibilitatii, achitand 52 lei/zi si mic dejun integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.