Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:

Amplasat la intrarea in statiunea Mamaia, Hotel Del Mar este una dintre cele mai exclusiviste destinatii de pe litoralul romanesc

Piscina exterioara adulti si copii:
Pentru a completa o vacanta ideala, Del Mar Hotel Mamaia ofera gratuit tuturor clientilor posibilitatea de a se relaxa in piscina noastra exterioara. De asemenea, oferim un sezlong gratuit fiecarui adult.

Centru Spa Del Mar:

Centrul Spa Del Mar a fost special conceput pentru a va oferi un refugiu de relaxare dupa o lunga zi petrecuta la plaja sau explorand atractiile turistice ale orasului. Fie ca este vorba de un masaj de relaxare, o ora petrecuta in sala de fitness ori sauna, sau doar un masaj.

Sala de Fitness:

In zona de spa, Del Mar Hotel Mamaia dispune de o sala moderna de fitness, dotata cu aparate de ultima generatie, aflate intr-o sala spatioasa, cu vestiare, grupuri sanitare, LCD-TV si aer conditionat.

Restaurant Del Mar:Cu o capacitate de pana la 200 de locuri, Restaurantul Del Mar ofera o atmosfera calda si primitoare astfel incat evenimentul dumneavoastra sa debordeze de energie i rafinament.


Tip pachete:
Demipensiune in perioada 11.06-01.07.2021/ 29.08-11.09.2021 : Mic dejun bufet suedez (7:30 - 10:00) include: apa, suc, ceai, cafea;
Pranz bufet suedez (12:30 - 14:30) include: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/ rosu draft

Pensiune completa in perioada 02.07-28.08.2021 :
Mic dejun bufet suedez (07:30 - 10:00) include: cafea, apa, suc fara acid;
Pranz bufet suedez (12:30 - 14:30) include: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/ rosu draft; Cina bufet suedez ( 18:30-20:30) include: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/ rosu draft;

1. Cand gradul de ocupare este mai mic de 20% micul dejun si pranzul se servesc a la carte, in regim fisa cont cu valoare fixa.
2. Cand gradul de ocupare este mai mare de 20%, micul dejun, pranzul si cina se servesc in regim buffet suedez.
Cina se serveste incepand cu prima zi de cazare, mai putin in ziua de check-out.
In ultima zi de sederea masa inclusa este micul dejun, si pentru varianta cu demipensiune si pensiune completa in ultima zi de sederea masa inclusa este micul dejun si pranzul.

Pentru accesul la mese este obligatoriu purtarea bratarii inmanate la receptie in momentul cazarii.
Pe durata sejurului la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale, oaspetii se vor adresa Managerului de restaurant.


Este interzisa folosirea prosoapelor din camera pentru plaja sau piscina.
Hotelul ofera prosoape pentru piscina, acestea se primesc de la centrul de prosoape situat in cadrul Piscinei del Mar in baza bratarii de acces. Nereturnarea prosoapelor pentru piscina reprezinta paguba si se taxeaza ca atare.


Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului cu exceptia spatiilor special amenajate (taxa penalizare fumat in camera este de 500lei /zi).


Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.


Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii care perturba linistea celorlalti oaspeti in cadrul hotelului.

Recomandam o atitudine respectoasa atat fata de ceilalti oaspeti cat si de personal. In spatiile comune din interiorul hotelului (restaurant, receptie) nu se permite accesul in
costum de baie.

Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei acele promisiuni facute clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 18:00, eliberarea mai tarziu de ora 12:00, promisiunea de camere alaturate, sau pe un anumit etaj al hotelului daca acestea nu au fost confirmate anterior in scris de catre hotel.

Unitatea nu-si asuma raspunderea pentru obiectele de valoare nepredate pe baza de process verbal catre seiful central din receptie.


Daca pe timpul sederii in hotel sejurul se scurteaza, banii achitati pentru cazare nu se returneaza si nu se compenseaza cu alte servicii .
Check-in: incepand cu ora: 18:00
Check-out: pana la ora: 12:00


Cazarea mai devreme de ora 18:00 sau eliberarea camerei mai tarziu de ora 12:00, depind de disponibilitatea hotelului si vor fi suprataxate.

Late check-out:


Intre orele: 12:00 - 16:00 se va incasa 30% din valoarea unei nopti de cazare. Intre orele: 16:00 - 19:00 se va incasa 50% din valoarea unei nopti de cazare.
Peste orele: 19:00 se va incasa contravaloarea unei nopti de cazare.
Varsta copiilor se demonstreaza prin prezentarea certificatului de nastere la receptie

INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.