Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurora


Descriere

Inaltandu-se semet pe malul Marii Negre, In sudul statiunii Mamaia, Aurora este un hotel de 2* superior, care va ofera facilitati multiple. Renovat complet In anul 2008, Hotelul Aurora este locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere ireprosabile.

Localizare
Hotelul se afla la o distanta de 25 de metri de plaja si este amplasat intr-o zona comerciala si cu multiple posibilitati de agrement (Aqua Magic, Teatrul de Vara Mamaia, Luna Parc).

Distante
- 2 km de intrarea in Constanta
- 4 km de centrul orasului Constanta
- 900 m de Aqua Magic
- 1 km de telegondola

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu de pe lacul Siutghiol

Atu-uri hotel

- rampa si grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati- amplasat in zona comerciala, cu magazine si terase

Facilitati
Hotelul are un restaurant cu o capacitate de 600 de locuri, aflat chiar in vecinatatea hotelului, un cafe bar (in holul principal), o piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii, ambele incalzite in lunile mai racoroase, loc de joaca pentru copii, parcare (150 locuri, contra cost). Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la piscina.
Hotelul ofera servicii de comenzi taxi (contra cost), spalatorie si curatatorie (contra cost), telefon (la receptie, contra cost) si are grup sanitar si rampe pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati copii
- piscina pentru copii cu suprafata de 40 mp si adancimea de 0.7 m

Camere
Decorate in alb, gri si albastru, camerele sunt cochete si ofera facilitati specifice unui hotel de 2* superior. Toate incaperile au fost renovate in anul 2008, atunci cand au fost dotate si cu sistem de acces pe baza de cartela magnetica. Mobilierul care 'imbraca' toate camerele este nou si pastreaza linia moderna a Hotelului Aurora.
Fiecare camera este prevazuta cu balcon propriu, care ofera o minunata vedere laterala atat catre Marea Neagra, cat si spre Lacul Siutghiol.

Tipuri camera

Dubla Standard-343 camere, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34-35 de camere.

Dotari camera
Spatiile de cazare au urmatoarele dotari: aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, mocheta de trafic, frigider cu congelator, TV, cablu TV, baie moderna cu dus

Altele
In cadrul Restaurantului Aurora, masa se poate servi dupa cum urmeaza: micul dejun (inclus in tariful standard de cazare) in sistem 'bufet suedez' iar celelalte mese in sistem 'autoservire' sau 'a la carte', platibile prin intermediul unui card valoric, in functie de serviciile de masa mentionate pe voucher. Valoarea cardului valoric se poate consuma atat in cadrul restaurantului, cat si la Cafe-barul Aurora sau la Snack-barul de la Piscina Aurora.'
Micul dejun - bufet suedez - este gratuit pentru copiii cu varsta mai mica de 7 ani. In cazul copiilor cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani, se va achita 10 lei/pers/zi. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, parintii au obligatia sa prezinte la receptie copia dupa certificatul de nastere al minorilor. Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani se va achita micul dejun integral, in valoare de 20 lei/persoana/zi.

Copiii cu varsta pana in 14 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera parintilor fara pat suplimentar.

Atentie!!! piscina nu este inclusa in programul Litoralul pentru toti!!!

Hotelul permite in camera dubla maxim 2 adulti + 2 copii pana la varsta de 13.99 ani fara pat suplimentar.

Patul suplimentar se achita separat!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.