Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arcadia


Descriere

Booutique hotel de 4*, ARCADIA HOTEL - dispune de 24 camere si 2 suite (apartamente).
MASA: mesele pot fi servite in sistem set meniu sau bufet (la un min. de 20 de persoane). Meniurile vor varia pe parcursul unui sejur si vor contine ai apa plata/carbogazoasa, ceai, cafea la filtru si sucuri naturale.
Animalele de companie NU sunt acceptate.
Acces plaja amenajata cu sezlonguri, umbrele, grupuri sanitare pe plaja, bar cu terasa, depozitarea bagajelor, serviciul de concierge, parcare, acces internet, restaurant, sala de conferinte, camere nefumatori. Tarifele includ sezlong pe plaja (in limita locurilor disponibile), internet, parcare (in limita locurilor disponibile), acces la Infinity Pool (in limita locurilor disponibile) si acces gratuit la Aqua Area din cadrul Imperia Spa.
Aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, TV, acces internet, seif, minibar, telefon.
Descriere camere:
Teen Room - se poate caza 1 persoana - camera cu un pat single.
Double Standard - se pot caza maxim 2 persoane - camere cu pat matrimonial. Camerele cu vedere la mare, pot gazdui si un copil pana in 12 ani cu pat suplimentar; cele fara vedere la mare nu pot gazdui copii.
Double Deluxe - se pot caza doi adulti si un copil pana in 12 ani (pat suplimentar) - camere cu paturi matrimoniale si terasa.
Double Deluxe Family - se pot caza 2 adulti si un copil pana la 14 ani - camere cu paturi matrimoniale, fotoliu extensibil si terasa.
Provence Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, terasa; nu se pot instala paturi suplimentare.
Marrakesh Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, salonas; nu se pot instala paturi suplimentare.
Facilitati copii:
-0 - 3 ani: gratuitate la cazare si masa (se poate acorda baby cot in functie de disponibilitate).
-3 - 12 ani: achita 25 Euro/ noapte in perioada 28.04 - 29.06 si 01.09 - 30.09 si 45 Euro/noapte in perioada 30.06 - 15.08.2017.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.