Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Veneziano


Descriere

Descriere: Vila Veneziano a fost construita in 2009 de brokerul maritim rus Serghei Kauzov in memoria sotiei sale, Christina Onassis. Amplasat pe un deal si inconjurat de o gradina verde de 2.000 de metri patrati, ofera vederi panoramice spre infinita Mare Ionica, Meganissi si faimoasa insula Skorpios, aceasta din urma fiind nu demult proprietatea privata si casa familiei Onassis. Situata in Satul Perigiali, aceasta vila contruita intr-un unic stil venetian cu elemente de arhitectura Bizantine, ofera oaspetilor sai servicii exclusiviste.
Localizare: La 1,5 km de Plaja Perigiali si la 5 km de statuia Onasis si de cascadele Dimosari. Nidri Waterfalls este la 4,4 km distanta.
Facilitati hotel: Piscina in aer liber cu jacuzzi, foisor la piscina, prosoape la piscina, sezlonguri si umbrele, gradina, atrium, facilitati barbeque, parcare gratuita (cu garaj pentru 2 masini), internet Wi-Fi, living complet echipat (cu Home Cinema si PlayStation), bucatarie si dinning complet echipate.
Servicii extra: Bucatar Chef, barman sau majordom, spalatorie/uscatorie, babysitting, servicii spa & masaje.
Dotari camere: 5 suite (Christine, Aristoteles, Alexandros, Scorpio si Athina), cu dimensiuni intre 26 si 65 de metri patrati, dotate cu: aer conditionat, TV cu ecran plat, consola-DVD player pentru jocuri video, seif, masa de calcat, uscator de par, articole de toaleta gratuite, baie cu cada si dus, terasa exterioara.
Vila poate fi inchiriata si integral, oferta la solicitare.
Atentie: conditii speciale de plata/anulare.
Pagina web: www.villaveneziano.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.