Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tsokkos Gardens Hotel


Descriere

Hotelul Tsokkos Gardens este situat în localitatea Protaras şi pune la dispoziție o piscină în aer liber, cu zonă separată pentru copii și o terasă cu mobilier de exterior. Hotelul se află la 2 km de Sunrise Beach, la 2,5 km plaja Kalamies și la 6 km de plaja Konnos.
Toate camerele sunt deservite de lift şi au aer condiționat, telefon, TV cu canale prin satelit și balcon. Baia este dotată cu duş şi uscător de păr.
Hotelul Tsokkos Gardens are un bar și un restaurant à la carte, care oferă şi preparate culinare speciale pentru copii. În fiecare dimineață oaspeții pot savura un mic dejun.
Proprietatea are recepție cu program nonstop, iar la cerere se oferă servicii de baby sitting. Pot fi puse la dispoziție tratamente de masaj și există, de asemenea, un teren de tenis, o saună, un hamam și o cadă cu hidromasaj. La proprietate există o parcare publică gratuită

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.