Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Coast Beach Hotel


Descriere

Acest hotel înconjurat de grădini luxuriante este situat pe o plajă din Paralimni. Oferă o piscină mare în aer liber, cu tobogane cu apă și terasă cu șezlonguri, și camere cu aer condiționat și balcon.
Camerele Hotelului Golden Coast Beach au podea cu parchet şi mobilier modern. Sunt dotate cu minibar și TV prin satelit cu canale pentru copii. Unele camere au balcon cu vedere panoramică la Marea Mediterană.
Restaurantul elegant Atrium serveşte preparate din bucătăria regională şi internaţională. Golden Coast are o tavernă, care oferă mâncăruri cu specific cipriot. Barul de lângă piscină serveşte băuturi reci şi îngheţată.
Oaspeţii se pot bucura de un masaj relaxant sau pot participa la o sesiune de yoga. Hotelul Beach are centru de fitness. Copiii pot înota în siguranță în piscina special amenajată, iar hotelul oferă un club pentru copii, o discotecă pentru copii seara și un loc de joacă. Sunt disponibile gratuit jocuri de masă, puzzle-uri și cărucioare, iar serviciul de baby-sitting poate fi furnizat la cerere.
Hotelul Golden Coast Beach este situat la mai puţin de 200 de metri de plaja Kalamies. Recepția hotelului este deschisă nonstop, iar parcarea privată este gratuită. În întreaga proprietate este disponibil acces WiFi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.