Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamingo Beach Hotel


Descriere

Hotelulul Flamingo Beach se află vizavi de plaja renumită Makenzie, care a fost certificată cu Steag Albastru. Acesta este situat la numai 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Larnaca. Proprietatea are o piscină pe acoperiş, cu vedere panoramică la Marea Mediterană.
Camerele spaţioase sunt dotate aer condiţionat și o baie privată. Hotelul oferă room service, disponibil timp de 13 ore pe zi. Toate camerele de la Flamingo Beach au un TV cu canale prin satelit şi vedere laterală la mare.
Oaspeţii pot beneficia de un bufet englezesc de mic dejun. Restaurantul şi barul de la Flamingo Beach oferă băuturi, mese uşoare şi gustări. De asemenea, la hotel sunt organizate săptămânal evenimente, precum nopți cu dansuri etnice locale şi bufete de cină, precum şi alte spectacole internaționale.
Oaspeții de la Flamingo Beach beneficiază de acces la un lounge cu TV, la o sală de jocuri și la lounge-ul panoramic de pe acoperiş, Vanilla. Este disponibil şi un centru de fitness. De asemenea, puteţi profita de centrul Flamingo Beauty Spa.
La aproximativ 5 minute de mers pe jos de hotel puteţi găsi mai multe restaurante. Lacul Sărat din Larnaca se află la 600 de metri. Centrul oraşului Larnaca este situat la 2 km. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate furniza servicii de închirieri auto. Proprietatea oferă parcare gratuită. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.