Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fedrania Gardens Hotel


Descriere

Fedrania Gardens oferă camere și suite decorate cu gust, care includ aer condiționat și balcon. Proprietatea se află la 300 metri de plaja Ayia Napa și are o piscină în aer liber.
Toate unitățile de cazare de la Fedrania sunt decorate în nuanțe pământii. Fiecare oferă TV și minifrigider. Baia modernă include cabină de duș. Unele unități de cazare au zonă de relaxare.
Printre facilitățile Hotelului Fedrania se numără o piscină pentru copii, jocuri video electronice și un bar situat lângă piscină. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun englezesc, continental sau tradițional cipriot, oferit zilnic în zona de luat masa.
În centrul stațiunii Ayia Napa, la doar 1,5 km, există o varietate de restaurante, puburi şi magazine. Renumita plajă Nissi se află la 2 km de Hotelul Fedrania. La Aeroportul Internațional din Larnaca se poate ajunge cu mașina în 45 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.