Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Antonis G. Hotel Apartments


Descriere

Situat în satul Voroklini din Larnaca și oferind vedere la golful Larnaca și la Marea Mediterană, acest hotel administrat de o familie oferă camere în sistem self-catering și un restaurant. Oaspeții au la dispoziție o piscină, o sală de sport și WiFi gratuit.
Toate camerele de la Antonis G. Hotel Apartments au aer condiționat, un televizor și o chicinetă cu plită de gătit și cuptor cu microunde. Unele unităţi includ și o zonă de relaxare și de luat masa. Fiecare beneficiază de un balcon privat cu vedere la munte sau la grădină.
Hotel Apartments Antonis G. are un loc de joacă și o piscină pentru copii. De 2 ori pe săptămână, proprietatea organizează seri cu muzică live și dans. Sunt disponibile facilităţi de tenis de masă şi biliard.
Barul de la piscină serveşte băuturi, gustări şi îngheţată. Restaurantul oferă un mic dejun englezesc complet, prânzul și cina, care includ și preparate cipriote. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de o cină tip bufet servită lângă piscină. Hotelul are o recepție cu program nonstop și poate facilita servicii de închirieri auto.
Antonis Apartments se află la 15 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Larnaca. Lângă hotel există stația unui autobuz cu care puteți ajunge la plajă în 5 minute. La aproximativ 5 minute de mers pe jos se găsesc restaurante, magazine și bănci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.