Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adams Beach Hotel


Descriere

Hotelul Adams Beach, situat pe plaja cu nisip care mărgineşte Golful Nissi din Ayia Napa, are vedere panoramică la Marea Mediterană. Printre facilităţile oferite de hotel se numără o serie de piscine în aer liber, un teren de tenis şi un centru spa.
Camerele Hotelului Adams Beach au decor în culori calde şi mobilier din lemn. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit şi un balcon privat. Unele camere oferă vedere impresionantă la mare.
Centrul Olympic Health Club and Spa are o piscină interioară, o sală de fitness şi o serie de camere de masaj. În plus, Hotelul Adams Beach include câteva magazine, printre care un supermarket şi un magazin de suveniruri.
Gama largă de opţiuni gastronomice de la Hotelul Adams Beach include preparate proaspete din peşte, servite la taverna Vala, gustări la barul-restaurant Vitaminas de lângă piscină, mese tip bufet la taverna Dionyssos, specialităţi mediteraneene la fermecătorul restaurant Glasshouse sau sushi la barul Socci. Puteţi savura cocktailuri la oricare din restaurantele menţionate anterior, precum şi la pub-ul Victory sau la barul cu pian Valentines.
Hotelul Adams Beach este situat la numai 3 km de centrul staţiunii Ayia Napa, unde se află mânăstirea Ayia Napa, muzeul Thalassa şi portul pitoresc de pescari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.