Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mount Athos (Ierissos, Athos)


Descriere

Muntele Athos Resort este un nou resort de lux de 5 stele, situata la capatul orasului Ierissos, pe bratul Athos din Halkidiki, langa port, la 10 kilometri distanta de granita Muntelui Athos, unul dintre cele mai sacre locuri pentru crestinismul ortodox si la 20 de kilometri distanta de orasul Stagira - locul de nastere al lui Aristotel.

Camerele sunt separate in doua locatii diferite - in cladirea principala sau in apartamentele din jurul acesteia. In cladirea principala se afla receptie si biroul concierge, lobby barul si restaurantul care are o sectiune pentru copii. In exterior, cu vedere la port si la piscine, este situata Taverna cu o scena pentru muzica live si spectacole. Exista doua piscine infinity, una dintre ele cu zona pentru copii. Exist acces direct la plaja si la mare prin scari. Langa piscine se afla Beach & Pool Bar si restaurantul Fusion. Mini Market si Beauty Salon sunt situate langa bungalouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie