Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kriopigi Hotel


Descriere

Kriopigi Hotel este o proprietate de 4 stele care se află în Kriopigi (Halkidiki- Kassandra) și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Kriopigi Hotel includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Kriopigi Hotel sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Kriopigi Hotel au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Kriopigi Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Kriopigi Hotel oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Kriopigi Hotel are în dotare cadă cu hidromasaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Kriopigi Hotel organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Kriopigi Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Kriopigi Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Kriopigi Hotel există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Kriopigi Hotel poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 69 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Kriopigi Beach Nisip alb - 1,1 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 69 km
Aeroportul Skiathos - 96 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Snack bar
Club pentru copii
Schimb valutar
Magazine
Restaurant
Seif
Fitness
Lift
Bufet pentru copii
TV
Radio
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Aerobic
Pardoseală de gresie/ marmură
Sală de fitness
Sală de conferințe
Bar la piscină
Manichiură & pedichiură - cu plata
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Pachete Spa - cu plata
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Spălătorie
Tratamente corporale - cu plata
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Mochetă
Ustensile de bucătărie
Terapie cu lumină
Chicinetă
Vedere la munte
Canapea extensibilă
DVD player
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă

Locatie