Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Greek Pride Hotel


Descriere

Hotelul Greek Pride este situat în Fourka şi oferă o piscină în aer liber. Cea mai apropiată plajă se află la 300 m de proprietate. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întregul hotel, precum și parcare privată gratuită.
Toate unităţile au aer condiţionat, zonă de relaxare şi/sau zonă de luat masa. De asemenea, o parte dintre unităţi beneficiază de o chicinetă cu frigider. Fiecare unitate are o baie privată cu uscător de păr. Proprietatea asigură prosoape.
Oaspeții pot să ia masa la restaurantul proprietății sau să savureze o băutură la bar. Centrul plin de viață al localității Fourka, unde există o varietate de taverne, restaurante și baruri, se află la câțiva pași de proprietate. Hotelul pune la dispoziţie biciclete. Oaspeții beneficiază de o reducere de 50% la parcul de distracții din apropiere, precum și de reduceri la magazinele de îmbrăcăminte locale.
Proprietarii pot facilita organizarea de excursii la Agion Oros și la alte destinații din apropiere. Fourka se află la doar 7 km de Poseidi, unde veți găsi plaje minunate. Satul plin de viață Kallithea, cu numeroase baruri și cluburi de noapte, este situat la numai 10 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Salonic, la mai puțin de 88 km de Greek Pride. Transferul de la/la aeroport poate fi oferit la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.