Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecotel Margo Bay - Club Turquoise (Chanioti, Kassandra)


Descriere

Hotel Grecotel Margo Bay, amplasat pe peninsula Kassandra din Halkidiki, renumita pentru plajele sale superbe, este un refugiu relaxant nou, care emana spiritul autentic al Greciei. Acest hotel, indragit de oaspetii loiali, datorita serviciilor sale remarcabile si a bucatariei rafinate, ocup o intindere cuprinzatoare de coast nisipoasa langa satul pitoresc Hanioti. Designul elegant si modern al complexului se imbina cu mediul inconjurator.

Camerele, bungalourile si suitele pentru familii ofera un sanctuar privat pentru toat lumea. Treziti-va cu o vedere stralucitoare asupra golfului Kassandra, relaxati-va cu o adiere usoara si bucurati-va de soare din veranda dvs. linistita privata. Acest indragit Grecotel care se invarte acum in taramul super design chic isi dezvaluie noile sale restaurante si baruri inspirate de concepte culinare contemporane. Experimentati optiuni de luat masa langa plaja cu nisip alb si apele fascinante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie