Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFITIS BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Afitis Boutique Hotel este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Afytos (Halkidiki- Kassandra), și oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 50 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Afitis Boutique Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Un minibar și o mașină pentru preparare cafea sau ceai se află în fiecare cameră. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au zonă de relaxare cu canapea și cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Afitis Boutique Hotel oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Afitis Boutique Hotel are în dotare cadă cu hidromasaj. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Afitis Boutique Hotel poate furniza informații turistice.

Afitis Boutique Hotel dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 62 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Mesogios - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: à la carte
Daphne - Bucătărie: grecească, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Afitos Beach - 30 m
Liosi Beach - 250 m
Varkes Beach - 500 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 62 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Schimb valutar
Jacuzzi
Seif
Lift
Minibar
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Piscină cu vedere panoramică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Spa/ centru wellness - cu plata
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Mic dejun tip bufet
Grătar - cu plata
Cadă cu hidromasaj
Manichiură & pedichiură - cu plata
Coafor - cu plata
Tv în spațiile comune
Tratamente corporale - cu plata
Piscină încălzită
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Boutique hotel
2 piscine exterioare
Fier de călcat
Halat de baie
Cadă spa
Birou
Plajă - la 10 m
Snack bar