Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Studios


Descriere

Kassandra Studios este o proprietate de 4 stele situată în Polychrono (Halkidiki- Kassandra) care oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 9 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Camerele confortabile de la Kassandra Studios au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Kassandra Studios are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 73 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Plaje în vecinătate
Polychrono Beach - 40 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 73 km
Aeroportul Skiathos - 94 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă publică
Room service - cu plata
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă - la 40 m
Vedere la grădină
Fierbător
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Apartamente
Chicinetă
Plajă cu nisip/pietriș
Canapea extensibilă