Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasată în Chanioti (Halkidiki- Kassandra), la 300 m de plaja Hanioti, Calypso Hotel este o proprietate de 2 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie prevăzută cu foehn. Unele camere cu balcon cu vedere la oraș. Camerele confortabile de la Calypso Hotel sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Calypso Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria grecească și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 77 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, internaţională, Meniu: Bufet și à la carte

Plaje în vecinătate
Hanioti Beach - 300 m
Pefkohori Beach - 1,2 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 77 km
Aeroportul Skiathos - 92 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Schimb valutar
Restaurant
Seif
Bufet pentru copii
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Parcare pe stradă
Spa/ Wellness
Pardoseală de gresie/ marmură
Canale TV pentru copii
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Masaj
Vedere la oraș

Locatie