Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bellagio Hotel


Descriere

Hotelul Bellagio, înconjurat de grădini amenajate și pini, este situat la 400 de metri de plaja din Fourka şi oferă o piscină mare cu terasă, un restaurant și un teren de tenis. Acesta pune la dispoziţia oaspeţilor camere decorate cu gust şi cu balcon privat, cu vedere la grădinile din jur.
Camerele Hotelului Bellagio sunt decorate în culori pământii şi sunt dotate cu aer condiționat şi paturi de fier. Toate includ un TV cu canale prin satelit și au o baie privată cu duș.
Oaspeții de la Bellagio pot savura specialităţi din bucătăria grecească și internațională la restaurantul din incintă, iar barul din interior include un lounge mare, cu un TV cu ecran plat.
Centrul localității Fourka se află la 500 de metri de hotel și oferă o varietate de magazine, cafenele și restaurante. Chiar în fața hotelului există o stație de autobuz, cu legături spre orașul Salonic, situat la 90 km de proprietate. Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit și parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.