Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Roxana


Descriere

AVANTAJ TURIST : Banii incarcati si ramasi pe card pot fi cheltuiti pe toate serviciile oferite in incinta complexului CLUB DUNAREA*** (restaurant, baruri).

Servirea mesei :
Micul dejun va fi servit in regim bufet suedez la Pensiunea Roxana;
Pranzul si cina vor fi servite in regim self serv (autoservire), fisa cont (contravaloarea mesei va fi incarcata pe card magnetic), la Restaurant Dunarea.

Facilitati si servicii :
Facilitati turist : sezlong-uri gratuite la plaja Complexului Dunarea (cate 2 sezlong-uri / DBL si cate 3 sezlong-uri / TRPL,AP) pentru turistii care achizitioneaza pachete de cazare cu masa DP sau PC, internet wireless , TV Cablu, miniracitor, aer conditionat, uscator de par, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, informatii, gradina/curte, camere nefumatori, terasa, transmiterea mesajelor, trezirea clientilor, locuri amenajate de joaca;
Facilitati camere: miniracitor in camera, uscator de par, camere cu balcon sau fara , aer conditionat, baie in camera, camera cu TV.

PENTRU A BENEFICIA DE TOATE SERVICIILE OFERITE DE PENSIUNEA ROXANA PURTAREA BRATARII DE INDENTIFICARE ESTE OBLIGATORI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.