Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage Beach


Descriere

Mirage Beach Spa Hotel, este situat chiar pe esplanada Vraja Marii din statiunea Eforie Nord, la cativa pasi de plaja si la 15 minute de mers pe jos de zona centrala a statiunii.

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Dotari si servicii
Hotelul are un numar de 65 spatii de cazare, dintre care 3 apartamente si 62 de camere duble - 56 camere duble cu 1 pat matrimonial si 6 camere duble cu 2 paturi twin.

Servicii masa
Restaurant propriu - mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem a la carte

Dotari camere
CAMERA DUBLA MATRIOMANIALA
Pat matrimonial, baie cu dus, instalatie de climatizare, mini-frigider, telefon, tv prin cablu, uscator de par, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, halat de baie, papuci, balcon.
CAMERA DUBLA TWIN
2 paturi, baie cu dus, instalatie de climatizare, minifrigider, telefon, tv prin cablu, uscator de par, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, halat de baie, papuci, balcon.
APARTAMENT
Dormitor, living cu canapea extensibila, baie cu dus, instalatie de climatizare, minifrigider, telefon, halat de baie, papuci, uscator de par, tv prin cablu, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, balcon.

Facilitati copii
- copiii de la 2 la 12 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti in camera dubla, care primesc pat suplimentar in camera parintilor, beneficiaza de o reducere de 50% din tariful unui loc in camera si 50% la masa din tariful pentru adulti. In caz ca nu se solicita patul suplimentar, copiii beneficiaza de o reducere de 100% la cazare si 50% la masa.
- in cazul structurii de ocupare 2 adulti + 2 copii, este obligatorie rezervarea patului suplimentar.
- copiii de la 0 la 2 ani beneficiaza de reducere 100%
- al treilea adult in camera dubla (se asigura pat suplimentar ) sau apartament beneficiaza de o reducere de 50% din tariful unui loc in camera; suplimentele de masa se vor achita integral;
- copiii de la 2 la 12 ani (inclusiv) insotiti de minim 2 adulti in apartament, beneficiaza de o reducere de 50% din tariful unui loc in camera si 50% la masa din tariful pentru adulti.
- in cazul structurii de ocupare 1 adult + 1 copil 2-12 ani, se achita tariful unei camere single; copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea meselor pentru adult.
- in cazul structurii de ocupare 1 adult + 2 copii 2-12 ani se achita tariful unei camere duble; copiii beneficiaza de 50% reducere din valoarea meselor pentru adult.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.