Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Steaua de Mare - Hotel Meduza


Descriere

Localizare:

Beneficiind de o pozitie de exceptie, chiar pe malul Marii Negre si de o arhitectura contemporana ce ofera fiecarei camere din ansamblu vederi panoramice catre plaja din Eforie Nord, Portul Constanta sau Portul Turistic Belona, Complexul Hotelier Steaua de Mare - Eforie Nord este primul resort de tip ALL INCLUSIVE din zona de sud a litoralului romanesc.


Dotari si facilitati:

Complexul detine peste 460 de unitati de cazare repartizate in hotelurile si vilele situate pe malul marii, alaturi de doua restaurante, cu o capacitate de peste 450 de persoane fiecare, situate la parterul hotelurilor Meduza si Delfinul, braserie, bistro, panorama bar, pool bar, lobby baruri, fast food, farmacie, locuri de joaca interioare si exterioare, sali de conferinta si un impresionant centru de relaxare si tratament.
Suprafata camerei duble este de 15 mp.

Suprafata apartamentelor este de 30 mp




Panorama bar
Situat la etajul 14, in cadrul Hotelului Delfinul, Panorama Bar intregeste experienta de relaxare si rasfat pe care o oferim oaspetilor nostri, oferind posibilitatea experimentarii unei atmosfere spectaculoase, asemanatoare cu cea oferita de o vacanta intr-una din marile destinatii de vara europene.
In completarea serviciilor culinare, de relaxare, sport si tratament oferite in cadrul Complexului Steaua de Mare, va punem la dispozitie pentru organizarea unor evenimente speciale (cocktail party, team building, evenimente speciale) o locatie cu o panorama spectaculoasa si terasa descoperita - Panorama Bar.

Loc de joaca

Fie ca alegeti gradinita Casuta cu Povesti - locul de joaca interior dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani (verificati programul zilnic cu reprezentatii afisat la receptia hotelului) , locul de joaca exterior cu tobogane, trambulina, leagane si casute sau cel interior de la parterul Hotelului Meduza***, sunteti sigur ca cei mici se vor delecta pe cinste, in spatii modern amenajate, sigure si curate.

Aflanduse in centrul resortului nostru, Hotelul Meduza este cel mai apropiat de toate cele 3 locuri de joaca interioare - Meduza Kids World, Gradinita Casuta cu Povesti si locul de joaca din cadrul Braseriei Steaua de Mare. Accesul la FUN ZONE de la parterul Hotelului Steaua de Mare se face prin pasajul interior in doar cateva momente. Veti gasi aici mese de biliard, air hockey si ping-pong, o zona dedicata simulatoarelor auto precum si o zona special destinata jocurilor de societate: Monopoly, Risk, Sah, Table, Remi, Catan si multe altele.

Corporate & Events
Centrul de conferinte aflat la parterul Hotelului Meduza ofera posibilitatea organizarii unor evenimente de pana la 250 de persoane si dispune de 3 cabine pentru traducatori, ecrane de proiectie, sistem de sonorizare performant dar si de o pozitie strategica ce permite amplasare unor gustari in timpul pauzelor pentru cafea.
Pe langa acest centru de conferinte, in cadrul Restaurantului Meduza pot fi organizare evenimente corporate sau festive de peste 450 de persoane sau sesiuni de training-uri in sala special amenajata la utlimul etaj al hotelului precum si in cea de la parterul Hotelului Delfinul.



Pachetul de tip all inclusiveinclude:

Facilitati incluse inpachetele STANDARD:
- 3 mese in sistem open Buffet servite in Restaurantul Delfinulmodernizat in anul 2020. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa platasi carbogazoasa precum si bere/ vin/ bauturi alcoolice la pranz si cina;
- Bauturi racoritoare/ bere/ vin la piscina/ plaja specialamenajata - Subsector 2 zona Bronze;
- Fiecare camera/apartament beneficiaza de 2 sezlonguri la plaja/piscinaconform politicii hotelului;
- Acces la locurile de joaca interioare/ exterioare din cadrulcomplexului;
- Acces la programele de divertisment pentru copii conformorarului afisat in receptii, precum si la locattia de divertisment de pe plaja;
- LIVE BAND/ Entertainment in fiecare seara la Piscina din fatacomplexului & bauturi racoritoare, bere si vin conform orarului afisat inreceptii;
- PROIECTII in aer liber pe plaja in zona special amenajata.
- Welcome Snacks si bauturi racoritoare, oferite zilnic in lobbybar/ zona amenajata din Hotel Delfinul/Meduza.



Incadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentruautoturismele turistilor si nici paza acestora.

Parcareaautoturismelor se poate face pe aleile publice.

In momentul cazariio garantie de 100 lei, care se returneaza in ziua de check-out va fi perceputapentru fiecare persoana cazata in hotel.


Pachet Balneo Spa - RQ / se pot confirma in limita locurilor disponibile( Luni - Vineri) - in incinta corpului Aqvatonic

BALNEO SPA :Pachet detratament ce include 5 terapii si anume 3xMED (laser/ electro/ ultrasunete /magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/ tens - exclus masaje) + 1x terapie NAMOLSAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1x circuit AQVATONIC, inconformitate cu normele si procedurile COVID interne.


Pachet Balneo Spa Plus -RQ / se pot confirma in limita locurilor disponibile( Luni - Vineri)- in incinta corpului Aqvatonic


BALNEO SPA PLUS : Pachet de tratament ce include 6 terapii si anume 3 x terapii MED(laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/tens .) + 1 xterapie masaj ( terapeutic/ drenaj limfatic/ reflexoterapie) + 1x terapie NAMOLSAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1 x sesiune circuit AQVATONIC complet.

Pachet Techir Escape - RQ / se pot confirma in limita locurilor disponibile( Luni - Vineri) - in incinta corpului Aqvatonic

Techir Escape- include 1x Circuit AQVATONIC individualizat in functie deafectiune - 25 min, 1x terapie namol (impachetare sau baie) la recomandareamedicului, 1x masaj terapeutic sau masaj namol - 20 min, 1x sesiune dehidro/kinetoterapie sub supravegherea unui kinetoterapeut - 25 min

Consultatia medicala lacentru obligatorie (inclusa pentru minim 10 zile de tratament.- in incinta corpului Aqvatonic


Incepand cu data de 1 Aprilie 2022, conform Hotararii H.C.L 325 /17.12.2021 se percepe taxa speciala pentru promovarea turistica a OrasuluiEforie in suma de 3 lei / persoana / noapte cazare pentru fiecare zi desejur a turistului, valoare care nu include TVA.
Taxa se achita exclusiv la receptia hotelului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.