Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLINICA DE RECUPERARE EFOSAN - EXCLUSIV TRATAMENT


Descriere

Spitalul Clinic de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Eforie Nord foloseste din plin factorii naturali de cura specifici litoralului Marii Negre si lacului Techirghiol din statiune (apa sarata, namolul sapropelic din lacul Techirghiol si apa de mare), dotat cu aparatura medicala performanta, cu laborator de explorari functionale, biochimie, radiodiagnostic, serviciu de garda permanent, tratamentele facandu-se sub stricta supraveghere a medicilor de specialitate. Functionarea spitalului este permanenta, tot timpul anului.
Clinica Grand asigura asistenta medicala in conditii de spitalizare continua in sectiile cu paturi si in conditii de ambulator.

Baza de tratament are in componenta:
  • cabinete de consultatii;
  • sectia de hidrotermoterapie (bazin de kinetoterapie de grup, doua bazine pentru hidrokinetoterapie individuala cu apa sarata din lacul Techirghiol, 34 de cabine dotate cu 36 de cazi pentru bai sarate si bai de namol, sali de impachetari de namol si impachetari de parafina, bai de plante, bai galvanice, dus subacval, afuziuni, dus masaj);
  • sectia de electroterapie (joasa frecventa, medie frecventa, inalta frecventa, ultrasonoterapie);
  • fototerapie;
  • magnetoterapie;
  • sectia de kinetoterapie individuala si de grup;
  • masoterapie
  • inhaloterapie.
Servicii efectuate in cadrul contractului cu CJAS: in aceasta situatie prezentarea pacientului pentru consultatie si tratament se va face cu bilet de trimitere de la medicul de familie, acte doveditoare ale calitatii de asigurat si cardul de sanatate; pacientul va beneficia de consultatie, reconsult si 4 proceduri gratuite pe o perioada de 10 zile, conform contractului cu CJAS Constanta, in limita plafonului contractat. Nu sunt incluse in aceste proceduri: baile de namol si bazinul de hidrokinetoterapie, valoare acestora se regaseste in lista cu proceduri cu plata.
Pachet RECUPERARE de 3 sau 4 proceduri/zi pentru 5, 10 sau 15 zile de tratament ce se adreseaza pacientilor romani sau straini solicitanti directi. In acest pachet sunt incluse toate procedurile ce se pot efectua in unitatea noastra, consultatia initiala, cel putin o consultatie de control, precum si investigatiile paraclinice absolut necesare prescrise de medic in vederea precizarii diagnosticului (acolo unde este cazul).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.