Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Royal Palace Hotel


Descriere

Hotelul de 5 stele Duni Marina Royal Palace - All Inclusive este situat chiar pe plaja de nisip şi face parte din complexul exclusivist Duni Royal Resort de lângă Sozopol. Complexul Duni are 4 piscine şi 10 terenuri de tenis, precum şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului.
Tariful camerelor include un mic dejun tip bufet, un mic dejun târziu, masa de prânz, gustări, cafea şi prăjituri, un colţ cu sandvişuri, masa de seară şi gustări de noapte. Sunt incluse şi băuturi locale, fără limită de consum.
În plus, puteţi savura preparate italiene delicioase la restaurantul à la carte Milanese şi puteţi gusta specialităţile bulgare de neegalat de la taverna tradiţională a proprietăţii. Restaurantul principal Marina Palace oferă vedere panoramică la complex.
De asemenea, oaspeţii se pot bucura de o băutură la barul din hol sau se pot relaxa în centrul spa folosind sauna, baia de aburi, cada cu hidromasaj şi piscina interioară. După un antrenament intens la sala de fitness, oaspeţii se pot delecta cu un masaj sau cu un tratament de înfrumuseţare.
Printre facilităţile de divertisment se numără tenis de masă, tir cu arcul, darts, volei de plajă, gimnastică aerobică şi surfing. De asemenea, există o discotecă şi un bar la terenul de tenis.
Plaja şi piscinele de la Marina Royal Palace au salvamari şi serviciu de prosoape. Există snack bar, un punct medical, umbrele de soare, şezlonguri şi duşuri.
În oraşul Sozopol se poate ajunge cu uşurinţă în 10 minute de mers cu maşina, iar Aeroportul din Burgas este situat la aproximativ 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.