Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in golful Lapad, intr-o frumoasa gradina mediteraneana, langa plaja. Nu mulți vor putea rezista priveliștii dalmate colorate care se desfășoară în fața ta de la ferestrele tuturor celor 59 de camere elegant amenajate și decorate. Hotel Splendid dispune de 59 de camere toate cu balcon (vedere la mare), aer conditionat, TV prin satelit si minibar.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Centrul vechi al orașului Dubrovnik se află la 4 km de proprietate, fiind accesibil cu un autobuz local care pleacă la fiecare 15 minute din stația aflată în apropierea hotelului.

Portul Dubrovnik este la 2,5 km, iar Aeroportul Internațional Dubrovnik este situat la 25 km. Serviciul de transfer de la/la aeroport poate fi aranjat la cerere și la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

 Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în toate zonele hotelului și un teren de tenis. Restaurantul hotelului are o terasă cu vedere la golf şi servește preparate din bucătăria tradițională dalmată. Micul dejun şi cina sunt oferite tip bufet. Oaspeții Hotelului Splendid beneficiază de o reducere specială la centrul de wellness al Hotelului Uvala, situat la 230 de metri.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV prin satelit, minibar şi balcon cu vedere la mare sau la parc. Băile private au cadă sau duș şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.