Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Taj Dubai se afla pe starda Burj Khalifa, in apropierea Dubai Mall si a zonei de lux Downtown. Aeroportul International Dubai este la doar 20 min, de mers cu masina de resort.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Sala bagaje
Servicii zilnice menaj
Servicii calcatorie/spalatorie/ curatatorie
Servicii babysitter (contra-cost)
Servicii business: sala conferinte, fax, copiator, scanner, etc. (contra-cost)
Lift
Piscina exterioara
Zona sezlong
Centru SPA: sala masaj/tratamente corporale, sauna, baie aburi, jacuzzi. (contra-cost)
Sala fitness: echipamente cardio, reutati.
Se pot organiza nunti.


CAMERE
Hotelul detine 296 camere. Acestea sunt:
LUXURY ROOM - cu vedere la oras. Camera are pat King-size/ 2 paturi Twin, zona birou si baie echipata complet. Suprafata: 45 mp.
LUXURY BURJ ROOM - cu vedere la Burj Khalifa. Camera are pat King-size/ 2 paturi Twin, zona birou si baie echipata complet. Suprafata: 45 mp.
LUXURY FAMILY ROOM - cu vedere la oras. Camera are un pat King-size si o canapea extensibila. Exista zona birou si baie echipata complet. Suprafata: 58 mp.
TAJ CLUB ROOM - cu vedere la oras. Camera are pat King-size, zona birou si baie echipata complet. Turistii au acces la servicii precum: mic-dejun si bauturi gratuite, acces la Happy Hour si permis de inchiriere sala conferinte ( maxim 2 ore). Suprafata: 45 mp.
JUNIOR SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, baie echipata complet. Suprafata: 65 mp.
LUXURY JUNIOR SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are un dormitory cu pat King-size, living si baie echipata complet. Suprafata: 85 mp.
LUXURY BURJ SUITE - cu vedere la Burj Khalifa. Apartamentul are dormitor King-size, living cu zona de relaxare, zona de lucru, bucatarie si baie echipata complet. Suprafata: 115 mp.
GRAND LUXURY SUITE BURJ - cu vedere la Burj Khalifa. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living, baie echipata complet. Turistii au acces la servicii precum: mic-dejun si bauturi gratuite, acces la Happy Hour si permis de inchiriere sala conferinte ( maxim 2 ore) Suprafata: 155 mp.
MAHARAJA SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul este decorat in stil Indian. Acesta are un dormitor cu pat King-size, living, zona birou, dressing, baie echipata complet si terasa. Suprafata: 225 mp.
PRESIDENTIAL SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are 2 dormitoare. Dormitorul principal are pat King-size, iar cel secundar are 2 paturi Twin, living, dressing, biblioteca, zona de lucru, baie echipata complet. Suprafata: 680 mp.
TWO BEDROOM LUXURY SUITE - cu vedere la oras. Apartamentul are 2 dormitoare cu pat King-size si baie proprie. Exista living cu birou si zona de relaxare. Suprafata: 160 mp.
Toate camerele au: TV, telefon, aparat cafea/ceai, mini-bar, kit ingrijire personala.


RESTAURANT
Resortul are urmatoarele baruri/restaurante:
RESTAURANT: Treehouse, Tesoro, Miss Tess.
BAR: Bombay Brasserie, The Eloquent Elephant, Byzantium Lounge.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Meniu traditional/international ( de tip bufet/ ,, a la carte).
Servicii room - service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie