Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Grand Hotel


Descriere

Situat lângă autostrada Sheikh Zayed Road din Dubai, Hotelul Sheraton Grand este un hotel elegant, de nefumători, cu vedere frumoasă la orașul Dubai. Stația de metrou World Trade Centre este la 10 minute de mers pe jos. Hotelul oferă piscină pe acoperiș, cu temperatură controlată, precum și WiFi gratuit în toate zonele. Unitățile de cazare moderne de la Sheraton Grand Hotel Dubai au TV cu ecran plat, pat Sheraton Signature Sleep Experience® și aparat de cafea Nespresso. Baia privată este dotată cu cadă mare și articole de toaletă Shine Sheraton™. Puteți să savurați mâncăruri la FEAST și să navigați pe internet la cafeneaua Link@Sheraton din hol. Proprietatea are centru ultramodern de fitness, cu vedere frumoasă la oraș. Hotelul pune la dispoziție și centru spa pentru relaxare. Burj Khalifa și Dubai Mall sunt la 20 de minute de mers cu metroul.
Dubai International Convention and Exhibition Centre este chiar vizavi de hotel. Aeroportul Internațional Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina. Trade Centre este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de magazine de îmbrăcăminte, cumpărături de mărci de lux și gastronomie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.