Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rove Downtown


Descriere

Rove Downtown Dubai este situat convenabil, în inima centrului orașului Dubai, lângă Burj Khalifa și centrul comercial The Dubai Mall și pune la dispoziție o piscină în aer liber și o terasă la soare. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor camere spaţioase, de 26 m², dintre care 30% sunt comunicante, precum şi săli de conferinţe deschise nonstop. Printre servicii se numără, de asemenea, WiFi gratuit, posibilitatea de a face check-out târziu, până la ora 14:00, o sală de fitness deschisă nonstop, o terasă la soare, o spălătorie cu monede și un mic magazin. Reel Boutique at Rove Downtown este un teatru confortabil cu 46 de locuri, amplasat pe domeniul hotelului și administrat de Reel Cinemas. Cei care merg la cinematograf se pot bucura de o seară cu cele mai noi succese în stilul autentic al Rove și pot beneficia de acces ușor în centrul orașului Dubai și la parcarea gratuită.
Aeroportul Internațional din Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina, iar la stația de metrou Burj Khalifa se ajunge cu mașina de la proprietate în doar 4 minute. Downtown Dubai este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de magazine de îmbrăcăminte, cumpărături de mărci de lux și gastronomie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.