Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos The Palm Dubai


Descriere

Rixos The Palm Dubai este un complex multifuncțional cu plajă de lux, amplasat în zona cu formă de frunze de palmier a cunoscutei insule artificiale Palm Jumeirah și oferă vedere panoramică la apele azurii din Golful Persic, la orizontul strălucitor al zonei Dubai Marina și la punctele de atracţie din Dubai. Acesta pune la dispoziție o piscină cu tematică de oază, iar centrul spa Rixos Anjana oferă o gamă largă de tratamente. Fiecare dintre cele 231 de camere și suite are cel puțin un balcon cu vedere la mare și este decorată în stil turcesc modern. Fiecare dintre ele are TV cu ecran plat, acces gratuit la conexiunea WiFi și minibar. Toate includ o baie cu o cadă adâncă și o cabină de duș din sticlă. În inima complexului se află À La Turca, un restaurant disponibil pe tot parcursul zilei, alături de 2 restaurante emblematice, L’Olivo, cu specific mediteranean și un restaurant cu specific egeean, care oferă fructe de mare ce îi vor încânta pe cunoscători. În timpul zilei oaspeții pot savura, de asemenea, o varietate de băuturi și gustări de la cele 2 restaurante amplasate la piscină și lângă plajă. Seara, oaspeții se pot relaxa în continuare la Nargile - Shisha Lounge.
Centrul spa Anjana îmbină cultura și tradițiile turcești cu tratamente wellness și oferă o gamă somptuoasă de masaje, precum cel balinez, thailandez sau suedez. Există și o sală de sport cu echipă de antrenori personali certificați. Hotelul are și propriul centru de scufundări. Aquaventure Waterpark se află la 8 minute de mers cu mașina de Rixos The Palm Dubai. De 4 ori pe zi se asigură un serviciu de transfer gratuit la centrul comercial Mall of the Emirates.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.